søndag 11. april 2010

Glimt fra påska 2010

Nå er det visst på høy tid med et nytt blogginnlegg her! Mye har skjedd siden sist, men siden bloggen min på ingen måte er noen dagbok, får det greie seg med noen små glimt. Noen "innblikk i mitt utblikk" til verden og livet...

Påska 2010:
- Einar var i bryllup, jeg i dåp. (Palmehelga)
- To jobbdager på Karmøy
- Togtur til Trondheim (Det var heldigvis den dagen det ikke var noen ulykker med nsb.)
- Koselig opphold i Trondheim med familie og venner, Betania og fint vær.
- Tur tilbake med Hurtigruta og Kystbussen

Hurtigruta var en flott opplevelse!
Utenom sesongen, kan man få billige restbilletter. Det var nettopp det vi fikk, og vi angrer ikke! Det må være den flotteste måten å reise på, iallefall når været er så fint som det var på turen vår! Man får på en måte et herlig hotellopphold og reise i ett. Fantastisk natur, kjempefin båt, utendørs boblebad på dekk, god mat, veldig grei lugar, ulike fasiliteter. En langsom nytelse!

Her ser dere en fornøyd ektemann som koser seg i et av boblebadene på dekk. Det var varmt, og når vi skulle opp av vannet for å avkjøle oss, ble vi ikke kalde, for det var så varmt og fint vær!! Vi tok en dukkert på kvelden også, etter at det hadde blitt mørkt. DA var det en smule kaldere å gå opp av vannet... ;-)


Trollfjord, båten som vi tok, møtte lillebroren sin, "Richard With". De hilste hverandre med noen høylytte tut. Stemninga var god.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar